Doing stopt met zwemmen bij de Driesprong

Vanwege een sterk dalend ledenaantal bij het zwemmen, heeft het bestuur van Doing in overleg met de zwembegeleiding helaas moeten besluiten om met ingang van volgend seizoen te stoppen met zwemmen bij de Driesprong. Tot en met de zomervakantie gaat het zwemmen gewoon door. Dat betekent dat vrijdag 7 juli de laatste zwemavond zal zijn. De leden die ook na de vakantie willen blijven zwemmen, zijn geïnformeerd over een alternatief.

30 mei 2023

Leuk artikel over Doing E-hockey in Streekblad Zoetermeer!

https://www.streekbladzoetermeer.nl/nieuws/actueel/143641/e-hockey-team-zoekt-nieuwe-leden

24 maart 2023

Algemene ledenvergadering 2023

Save the date!

De algemene ledenvergadering van dit jaar staat weer gepland. De ALV wordt dit jaar voor de leden gehouden op maandag 3 april om 20:00.

Tijdens een ALV worden er belangrijke thema's besproken, bij en breng jouw stem uit!

23 februari 2023

Doing meest maatschappelijke sportaanbieder Zoetermeer

De Zoetermeerse sportkampioenen van 2022 werden weer als vanouds gehuldigd in het Stadstheater. Doing is verkozen tot meest maatschappelijke sportaanbieder van Zoetermeer!

18 februari 2023

Vertrouwenscontactpersoon

Sociale veiligheid op de vereniging zou vanzelfsprekend moeten zijn. Binnen de vereniging hebben wij nu een vertrouwenscontactpersoon die u kunt raadplegen.

Meer weten? ga dan naar: https://www.doing.nl/vertrouwenscontactpersoon

30 januari 2023

Stem op Doing bij de Rabo ClubSupport!

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook weer mee! Ben jij rekeninghouder bij de Rabobank? Breng nu je stem uit! Afgelopen jaren hebben wij al een heel mooi bedrag mogen ontvangen en hopen hier ook dit jaar weer op.

Hoe breng je een stem uit?

Alleen Rabobank rekeninghouders kunnen meedoen via de volgende link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

De stemperiode loopt van 5 t/m 27 september 2022. Je kunt stemmen op 3 deelnemende clubs in jouw regio. Hiervoor selecteer je de betreffende clubs en bevestig je daarna je stem. De stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden.

Regio: Den Haag

Geen lid van de Rabobank? Geef het door!

6 september 2022

Verslag E-hockeycompetitiedag Eindhoven

Op zaterdag 23 april speelden de elektrische rolstoelhockeyers van Doing E1 hun tweede competitiedag van het jaar. Onderstaand een kort verslag van onze avonturen in het gezellige Eindhoven!
Door ziekte misten we deze dag helaas twee spelers, en als gevolg van vertraging onderweg van een ander moesten we de eerste wedstrijd zelfs met een speler minder starten. Deze situatie werd door het sterkere team van GP Bulls E3 wel sportief opgepakt door ook met een speler minder te spelen. Door goed verdedigend spel wisten we de schade te beperken tot een 1-0 achterstand bij rust. Dit resulteerde er in dat de Bulls besloten om toch met een speler meer aan de tweede helft te beginnen. Desondanks duurde het nog zo’n 10 minuten voordat ze een tweede goal wisten te scoren. Toen onze 5e speler kort hierna in het veld kwam wisten we zelf ook 1x te scoren. In een spannende slotfase probeerden we om de gelijkmaker te scoren, maar in plaats daarvan scoorden de Bulls nog 2x. Gezien de omstandigheden konden we met het 4-1 verlies echter zeker tevreden zijn over ons spel!
De tweede wedstrijd tegen het sterke Somival E1 was ook een spannende. Door goed verdedigen wisten we het aantal tegengoals dit keer te beperken. Omdat we zelf ook een paar keer scoorden hadden we tot 1 seconde voor tijd zelfs uitzicht op een gelijkspel wat echt een stunt zou zijn geweest, maar helaas viel toen alsnog de 3-2 voor Somival. Desondanks waren zowel ons spel als de uitslag een duidelijke verbetering in vergelijking met eerdere wedstrijden.
In de laatste wedstrijd tegen Push E2 slaagden we er in om de dag goed af te sluiten met een 8-0 overwinning. Hierbij moet gezegd worden dat de tegenstander in vergelijking met eerdere wedstrijden een paar sterke spelers moest missen en daarom koos voor een zeer verdedigende tactiek. Desondanks slaagden we er in om een aantal mooie goals te maken en hoewel we met iets slimmer spel misschien nog iets meer hadden kunnen scoren was het natuurlijk een prima uitslag.
Alles bij elkaar kunnen we terugkijken op een sterk optreden van Doing E1, dat zeker goede hoop geeft voor de toekomst. Dank voor ieders bijdrage deze dag, op en rond het veld, en van al onze supporters, ter plekke en thuis; graag tot ziens!

30 april 2022

Swiss Wheely Open - Doing aanwezig!

Binnen de sportvereniging zijn er verschillende sporten, waaronder ook hand voortbewogen rolstoelhockey. Hierbij het nieuws dat er op dit moment enkele spelers van Doing aanwezig zijn bij een toernooi in Zwitserland onder leiding van Frank. 

Ook benieuwd? Dit kunt u op dit moment live volgen via onderstaande link.


Day 2, 29.04.2022
https://vimeo.com/event/2050119

Om 9:15 speelt Nederland B tegen USA
Om 10:45 speelt Nederland A tegen België
Om 11:30 speelt Nederland B tegen Zweden
Om 14:00 speelt Nederland A tegen Team Suisse
...

29 april 2022

Koninklijke onderscheiding Gerard Maas

Zoals vele weten is Gerard bij de sportvereniging ere-secretaris en tot op de dag van vandaag zet hij zich in voor de vereniging en maakt deel uit van het bestuur.

Vandaag regent het lintjes en heeft Gerard een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn lange tijd vrijwilligerswerk bij verschillende instanties/ verenigingen. Vanavond hangen er dan ook foto's in de voorruimte voor een korte terugblik! 

Gerard gefeliciteerd! 

26 april 2022

Zoetermeerse competitiedag e-hockey zeer geslaagd

Na een klein half jaar zonder wedstrijden organiseerden de elektrische rolstoelhockeyers van Doing Zoetermeer op zaterdag 2 april 2022 de eerste competitiedag van de nieuwe zomercompetitie. En het werd ook meteen een vliegende start! Mooie wedstrijden, sportplezier, passie, teamspirit, gezelligheid, en een enthousiast publiek: het was er allemaal weer. Geweldig om de E-hockeyfamilie weer in actie te zien!

Behalve dat het qua organisatie een geslaagde dag was, behaalden we als thuisspelende club met een overwinning en een gelijkspel zelf ook een paar mooie resultaten.

Onderstaand de uitslagen:
Doing E1 – De Pont E3: 0 – 0
Doing E1 – Somival E1: 0 – 3
Doing E1 – GP Bulls E3: 2 – 4
Doing E1 – Push E2: 5 – 1

Alle sporters, coaches, scheidsrechters, vrijwilligers, supporters, EHBO-ers, sponsoren etc., plus alle medewerkers van sporthal De Veur en de technische ondersteuning: dank voor jullie aanwezigheid en geweldige inzet; zonder jullie was deze fantastische dag niet compleet geweest.

Graag tot ziens op of rond de velden!

6 april 2022